Pere vas kriza otkad nema "Flappy Birda"? Treba vam doza "Flappy Dogea" ili "Đe si sokole"

Foto: Press

NAKON što je "Flappy Bird" povučen s tržišta i dostupan je samo onima koji su ga na vrijeme skinuli, mnogi su proizvođači video igara odlučili iskoristiti interes za izluđujućim igrama i servirati svoje kopije.

"Flappy Doge" prva je u nizu, a u glavnoj se ulozi ne nalazi ptica već meme zvijezda Doge. Razlika je u tome da vam za "Flappy Doge" ne treba pametni telefon već je možete zaigrati i na računalu.

No, to nije sve. Tu su još i mnogi drugi, "Fly Birdie - Flappy Bird Flyer", "Ironpants", "Flappy Bee", Adventures of Birdie" i "Splashy Fish", a najzanimljivije je to da je redom riječ o hitovima u Apple Storeu i Google Playu.

Ipak, prije downloada igara, posebno na Android uređajima, treba biti oprezan jer na alternativnim stranicama za download aplikacija pojavio se i štetan sadržaj. Stoga, držite se Google Playa i skidajte samo pouzdane aplikacije.

Isto tako, možete isprobati i crnogorsku verziju "Đe si sokole", a ako se poželite vratiti u normalu i odigrati nešto slično, ali bez živciranja - tu je "Squishy Bird".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.