Pogledajte što je Ivica Kostelić pronašao u moru pored Mljeta

Foto: Facebook

IVICA KOSTELIĆ podijelio je s obožavateljima na Facebooku neobičnu priču koja mu se dogodila tijekom odmora na Mljetu. Plivajući nedaleko otoka, najbolji hrvatski skijaš pronašao je poruku u boci. Napisao je da ga je pronalazak oduševio u vrijeme kad svi koriste samo društvene mreže za komunikaciju.

"Uzeli smo bocu da je bacimo u smeće, no primijetili smo da je u njoj papir s porukom! To smo i mi radili kad smo bili djeca, tada nije bilo društvenih mreža za kontakt. Stara gusarska škola s porukom u boci + moderne društvene mreže = sjajna kombinacija za upoznavanje novih ljudi", napisao je Ivica uz objavljenu fotografiju pronađene boce i poruke u njoj.

Poruka je doplovila s otoka Mrkana "na kojem ne raste loza, ali se pije super crno vino". Otkrio je da će i on napisati poruku, staviti je u bocu i poslati na put po Mediteranu.

"Možda dođe do sljedećeg zaljeva, sljedećeg otoka… ili možda do neke druge zemlje, tko zna. Gdje god da ste, ako imate priliku, napravite isto", poručio je Ivica. 

 

One pretty cool thing happened yesterday and it absolutely thrilled me. Especially in nowadays of technology and social...

Posted by Ivica Kostelic on 1. kolovoz 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.