Pokorit će sve kontinente: Metallica najavila koncert na Antarktici

Foto: Steffan Chirazi

JEDAN od najvećih svjetskih metal bendova, Metallica, najavio je koncert na jedinom kontinentu na kojem dosad nisu svirali.

"Nakon više od 30 godina benda, imali smo nevjerojatnu sreću da posjetimo gotovo svaki kutak Zemlje, osim jednog. No, i to će se promijeniti jer ćemo otputovati na Antarktiku, jedini kontinent na kojem Metallica nije dosad svirala", potvrđuju članovi benda.

Pod pokroviteljstvom Coca-Cole Zero ovaj će se posebni koncert održati u argentinskoj bazi Carlini 8. prosinca ove godine, piše The Prp.

Fanovi Metallice iz Argentine, Čile, Kolumbije, Kostarike i Meksika moći će sudjelovati u natjecanju i osvojiti sedmodnevno putovanje kruzerom koji će ih petog dana putovanja odvesti do Carlinija na ovaj povijesni koncert.

Metallica će svirati u zatvorenom prostoru, no bez pojačala, a zvuk će biti emitiran izravno u slušalice gledatelja koji će prisustvovati koncertu. Također, osigurali su i prijenos uživo kako bi ostali fanovi koji nisu dobili svoje mjesto na kruzeru mogli uživati u spektaklu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.