Poznati novinar pred kamerama razoružao gerilce: Nitko mene neće jebeno ubiti!

Screenshot: YouTube
 
ROSS KEMP, nagrađivani britanski novinar je u stilu akcijskog junaka razoružao napadače koji su uperili oružje u njega i njegovu ekipu, prenosi Business Insider. 
 
Ono što je ironično je da je Ross Kemp svoju karijeru započeo upravo kao glumac. Nakon osvajanja mnogih nagrada, odlučio se na sljedeći projekt: snimanje dokumentaraca o najopasnijim dijelovima svijeta za koje je pokupio brojne nagrade kao istraživački novinar.
 
Kemp je ovaj put snimao dokumentarac u Novoj Gvineji tražeći "generala" jedne gerilske postrojbe. Našao je čovjeka kojeg je tražio, no, tu su započeli problemi.

"U jednom trenutku, naoružani su nasrnuli na nas. Tri tipa su odjednom istrčala iz grmlja. 'Spustite ruke i koljena na tlo', vikali su! U takvim trenucima postajete svjesni da ćete postati žrtva", kaže Kemp. Jedan od njih je uperio sačmaricu u Kempa i njegovu snimateljsku ekipu. 
 
Kamerman je ostao priseban i nastavio snimati, dok je čovjek zadužen za snimanje zvuka bio vidno uznemiren. Rossov pokret koji je uslijedio bio je lud i nepredvidiv. Oteo je pušku koja je bila uperena u njega, uperio je u gerilca koji ju do maloprije držao i počeo hodati oko njega govoreći mu: "Hoćeš me ubiti?! Nitko mene neće jebeno ubiti!"
 
Iako i sam tvrdi da nije siguran jesu li ih gerilci imali namjeru upucati, Kemp je izvukao živu glavu i pritom dobio još jednu nevjerojatnu priču.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.