Prljavi veš najvećih holivudskih tračera: Angelina Jolie je "ozbiljno skrenula"

Foto: Splash

DA SU Sonyjevi čelnici Scott Rudin i Amy Pascal trenutno najgore "trač babe" Hollywooda doznali smo zahvaljujući mailovima koji su procurili u javnost tijekom hakerskih napada.

Naime, nakon što su u tijekom dopisivanja zaključili da je Angelina Jolie "minimalno talentirano razmaženo derište", procurio je još jedan mail koji je napisan u vrijeme kad je Jolie naumila snimiti remake "Kleopatre".

Ovog puta u dopisivanje je bila uključena i Angie, ali Pascal i Rudin u jednom su je trenutku isključili iz rasprave kako bi je propisno otračali.

Glumica je u jednom trenutku htjela doznati kako bi reagirali na njezinu ćelavost (budući da je Kleopatra, kao i mnogi bogati Egipćani tog vremena, brijala glavu kako bi se zaštitila od ušiju i lakše nosila periku), a nakon kratke rasprave oko frizura, redatelja i glumaca, Rudin i Pascal odlučili su je isključiti iz dopisivanja i nastaviti privatno.

"Neće se snimati film o Kleopatri (to je loše, to je podivljali razmaženi ego te žene, cijena tog filma bila bi van pameti) i ako joj ti ne želiš reći da ti se ne sviđa scenariji - koji se, podsjećam te, NE SVIĐA NI NJOJ - ovo će izmaknuti kontroli i završiti još dublje u Ludogradu, ali reći ću ti da uopće nemam apetit za podilaženje razmaženim derištima i to ću joj reći sam ako ti nećeš", napisao je Rudin dodavši da bi film s "najobičnijim celebrityjem poput nje propao na kino blagajnama", a na kraju je sve zaključio riječima: "Ona je ozbiljno skrenula".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.