Skandal ne jenjava: Haker je počeo primati online uplate kako bi pustio eksplicitni video Jennifer Lawrence

Foto: JLP

HAKER čiji je identitet i dalje tajna, a koji je upao u korisničke račune velikog broja zvijezda i objavio njihove gole fotografije, sprema se za novo objavljivanje.

Ona ili on, odlučili su se na sistem PayPal uplata, odnosno "donacija",  koje bi trebali uplatiti oni koji žele vidjeti pornografski video glumice Jennifer Lawrence, prenosi Mirror.

"Znam da mi nitko neće vjerovati, ali posjedujem kratki video Jennifer Lawrence. Dakle, jako je kratak, ima malo više od dvije minute i u njemu vidite samo njene grudi", napisao je haker u svom zapisu na forumskoj stranici 4chan, u kojoj su svi korisnici anonimni i ne trebaju korisnički račun  prije korištenja foruma.

Da podsjetimo, u proteklih desetak sati, internetska ludnica na društvenim mrežama ne prestaje. Uz Jennifer Lawrence, objavljene su i gole fotografije Kim Kardashian, Rihanne, Ariane Grande i Avril Lavigne. Haker koji je do fotografija navodno došao putem iClouda, objavio je i popis od preko stotinu imena zvijezda, čije fotografije također posjeduje. Iako je popis ubrzo uklonjen s web stranice, to nije puno pomoglo jer se već munjevito proširio društvenim mrežama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.