U Big Brotheru pao i drugi seks: Stefani i Ervin ovog su puta bili trijezni

Screenshot: RTL

IAKO je prvo požalila što se poseksala pred kamerama, Stefani je ponovno odlučila spavati s Ervinom, ali ovog ima puta to su učinili potpuno trijezni.

Dvadesetogodišnja Splićanka i 24-godišnji Sarajlija u subotu su se ponovno zaigrali, a nisu se previše obazirali ni na Tinu koja je nakratko ušla u sobu kako bi uzela donje rublje.

Inače, Stefani i Ervin ekspresno prolaze kroz mnoge faze prosječne veze pa ga je Splićanka već optužila da škica Barbaru i nazvala ga "potrošenom robom".

Nakon što je Branislav Ervina upitao što bi jeo, Stefani je ljutito odgovorila: "Znaš što bi Ervin jeo? Ervin bi jeo Barbaru. Ervine, brate, u kurcu si. Mislim, boli mene kurac, ali barem malo, iz poštovanja prema meni. On misli da nije očit, ali očit je".

Ervin joj je rekao da nema pojma o čemu priča te je pitao je li pijana. Na to mu je Splićanka uzvratila da ono što je bilo između njih više neće biti te da je on sad za nju prošlost.

Dodala je da je to bio samo prosječan seks i da se prvog puta ni ne sjeća, a sinoćnjeg se sjeća samo na dijelove (ali zna da je bio prosječan seks).

S druge strane, na Stefani je oko bacio i Goran koji je u dvorištu bacio lagani flert pa ćemo vidjeti kako će na sve reagirati Ervin. Kad je riječ o ostalim stanarima, oni joj nisu toliko blagonakloni.

Aleksandar je Barbari rekao da je na početku mislio da je Stefani super, no sad misli da je "dno dna". Nazvao ju je ološicom koja bi ih sve prodala za pobjedu.

Seks su promatrali i komentirali i Vasići, koje je zanimalo pije li Ervin Viagru. Smatraju da bi Ervin trebao zavesti i druge djevojke, da ispadn glavni frajer u kući.

Posted by Veliki Brat on Monday, September 7, 2015

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.