U domu Peaches Geldof nisu pronađene teške droge niti oproštajno pismo

Foto: JLP

PEACHES GELDOF, 25-godišnja TV voditeljica i manekenka pronađena je u ponedjeljak mrtva u svom domu u Wrothamu u Kentu.

Glasnogovornik policije iz Kenta izjavio je kako je smrt "iznenadna" i "neobjašnjena", a policija je tijelo pronašla u ponedjeljak poslijepodne nakon poziva zabrinutih susjeda.

Iako su mnogi svjetski tabloidi nagađali kako je riječ o još jednom slučaju predoziranja ili samoubojstvu, u priopćenju policije stoji kako u njezinom domu nisu pronašli teške droge niti oproštajno pismo, a na tijelu nisu pronađeni tragovi ozljeda.

Britanski The Sun piše da mrtvozornik razmatra mogućnost da je Peaches Geldof preminula prirodnom smrću.

Samo nekoliko sati prije smrti, Peaches je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se nalaze ona i njezina majka Paula Yates koja je od predoziranja umrla 2000.

Njezin otac Bob Geldof za BBC je potvrdio vijest rekavši: "Peaches je umrla. Ono što osjećamo puno je više od boli. Bila je divlja, najsmješnija, najpametnija i najluđa. Kako predivno dijete. Kako je moguće da je više nikad nećemo vidjeti? Kako to podnijeti?"

Peaches je bila u braku s glazbenikom Thomasom Cohenom, a imali su dva sina, Astala (20 mjeseci) i Phaedra (10 mjeseci).

"Moji sinovi i ja obožavali smo Peaches. Odgajat ću ih tako da svoju majku zauvijek nose u srcima. Voljet ću je zauvijek", izjavio je Thomas Cohen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.