U padu s litice poginuo 15-godišnji sin Nicka Cavea

foto: Splash/sussex.police.uk

NICK CAVE potvrdio je da je njegov 15- godišnji sin Arthur poginuo nakon pada s 20 metara visoke litice u Brightonu. Pjevač je sina nazvao "prekrasnim, dragim dječakom" u svom posljednjem pozdravu.

"Naš sin Arthur poginuo je u utorak navečer. Bio je naš prekrasan, sretni dragi dječak. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima", stoji u zajedničkoj izjavi obitelji.

Policija je izvijestila da je riječ o tragičnoj nesreći, a ne samoubojstvu, no još nisu poznate okolnosti pada, javljaju britanski mediji.

Jučer je oko 18 sati po lokalnom vremenu hitna pomoć stigla na poziv o dječaku koji je ležao na plaži u podnožju litica, a iako je brzo prevezen u lokalnu bolnicu, nije mu bilo spasa. Osim hitne službe na mjesto događaja došla je i policija, obalna straža, vatrogasci te helikopter.

"15-godišnji dječak pronađen je s ozljedama opasnim po život na stazi u Ovingdean Gapu, a nažalost preminuo je u bolnici u utorak. Prva pomoć pružena mu je na mjestu događaja, a potom je prevezen u bolnicu u Brightonu", izvijestila je glasnogovornica policije u Sussexu.

Dječak je poginuo 16 kilometara od mjesta na kojem su viđeni studenti koji su sjedili na rubu litice koja se iz godine u godinu urušava.

Arthur je živio s roditeljima Nickom i Susie te bratom blizancem Earleom u Brightonu. Dječaci su se pojavili na kraju filma o njihovom ocu, "20.000 dana na Zemlji".

 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.