U pripremi je novi film o obitelji Corleone



STUDIO Paramount i vlasnik autorskih prava na ostavštinu Marija Puza napokon su se dogovorili oko snimanja novog nastavka "Kuma", javlja portal Deadline. Vremenski će radnja filma bit će smještena prije događaja u prvom dijelu kultne trilogije redatelja Francisa Forda Coppole, a bazirat će se na knjizi "The Family Corleone" koja je nedavno izašla. Kako se vodila borba oko autorskih prava, privremena je odluka da se sva zarada od filma podijeli kad konačan dogovor između Paramounta i sina Marija Puza bude postignut.

Sve je počelo još u veljači kad su producenti iz Paramounta odlučili tužbom zaustaviti objavljivanje "neautoriziranog" nastavka "Kuma". Studio je tvrdio da će knjiga uništiti ugled snimljenih filmova, a kad se knjiga počela dobro prodavati, naglo se pojavio i interes za snimanjem novog filma.

Knjiga "Kum" ("The Godfather") izašla je 1969. godine i odmah postala bestseller, a njen autor Mario Puzo kao scenarist, uz spomenutog redatelja Coppolu, potpisuje jednu od najpoznatijih filmskih trilogija u kojoj su briljirali Marlon Brando, Robert De Niro i Al Pacino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.