"Želim ti pokazati svoju raketu": Kako je Elon Musk zaveo 22-godišnju djevicu

Foto: Instagram

ELON MUSK jedan je od najuspješnijih i najbogatijih ljudi na svijetu, no za ovog 44-godišnjeg milijardera održati brak pokazalo se težim od razvijanja Tesla automobila, dizajniranja raketa koje dostavljaju namirnice na svemirske postaje ili prodaje PayPala.

Mnogi ga nazivaju Thomasom Edisonom našeg vremena, a trenutno je u braku sa svojom drugom suprugom Talulom Riley, od koje se već jednom razveo, a jednom je poderao papire za razvod.

Talulah i Elon upoznali su se u noćnom klubu u istočnom Londonu 2008. godine, nedugo nakon njegova razvoda od prve žene Justine Wilson s kojom je u šest godina braka dobio petero djece. Čim ih je promotor kluba upoznao, Muska je opčinila bujna glumica koja je došla s prijateljicom, odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerojatnu figuru, piše Ashlee Vance u knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću".

"Izgledala je sjajno, a ja sam mislio da su par manekenki. Znate, ne mogu razgovarati s većinom manekenki", ispričao je Musk.

No nju su stvarno zanimale rakete i električni automobili. Sljedećeg dana otišli su na ručak, a Musk je 22-godišnjoj Taluli, koja je još bila djevica, rekao da joj želi pokazati svoju raketu.

"Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete", ispričala je ona kasnije.

Sreli su se nekoliko tjedana kasnije na Beverly Hillsu i završili u krevetu, a on ju je pitao želi li se udati za njega. Nije imao prsten pa je predložio da se rukuju umjesto toga, a ona je pristala. Kasnije joj je dao čak tri zaručnička prstena i rekao da je time što je odlučila biti s njim izabrala teži put, piše Daily Mail.

"Tada to nisam razumjela, ali danas razumijem. Zbilja je teško, prava luda vožnja", ispričala je.

Mislila je da će živjeti životom iz snova uz milijardera, no ispalo je da se on još nije razveo od bivše žene, nije baš bio pri novcu, a njegovim velikim projektima, Tesli i Space X, trebale su velike investicije. Zbog toga je imao noćne more, vrištao usred noći i skakao po njoj.

Sljedećih mjeseci Musk je posuđivao milijune da održi svoje projekte, povukao se u sebe i "izgledao poput smrti". Nakon što je postavio na noge Teslu i Space X, njegov se brak raspao. Godinu dana kasnije pomirili su se, a ona je rekla "da nije imala druge opcije".

"Pogledala sam oko sebe i nisam našla nikog drugog s kim bih bila. Osim toga, Elon ne mora slušati nikoga, a dokazao je da može trpjeti moja sranja", rekla je.

Nije spomenula i treći razlog, a taj je da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 10 milijardi dolara.

Osam godina ranije zaljubio se u kanadsku spisateljicu Justine Wilson. Već na vjenčanju pokazao joj je svoje pravo lice. Privukao ju je sebi i rekao: "Ja sam alfa u ovoj vezi".

Dva mjeseca kasnije potpisala je ugovor o podjeli bogatstva u slučaju razvoda, zbog čega se kasnije žestoko borila za svoj dio. Ispričala je da joj je redovito predbacivao njene mane, kao da je njegov zaposlenik, a ne supruga. "Da si moj zaposlenik, otpustio bih te", uzvratio joj je jednom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.