Zlatna mladež na Instagramu: Ljeto je puno ljepše uz privatnu jahtu ili zlatni AK-47?



NAKON što je tijekom srpnja na internetu osvanula galerija slika zlatne američke mladeži, točnije djece kojima su roditelji milijunaši i milijarderi, "bogata djeca s Instagrama" našla se na udaru javnosti.

Naime, svojim hvalisanjem na Instagramu, američka zlatna mladež nije pokušala ni sakriti činjenicu kako se nalaze među onih "1 posto" bogataša u vrijeme krize.

>> Američka zlatna mladež na Instagramu otkriva kako se zapravo živi kad su ti mama i tata prljavo bogati

>> Zlatna mladež uzvraća udarac: "Nije me sram što sam odrasla lagodno i što ljetujem u St. Tropezu"

Nakon javnog napada na njihovo razbacivanje novcima dok drugi nemaju što za jesti, zlatna mladež je uzvratila udarac i to tako što su putem medija poručili "zlim jezicima" kako se ne srame zato jer su im mama i tata bogati. A zbog čega bi se i sramili? Razbacuju se novcima koje nisu sami zaradili, ali ih, kako ističu, imaju pravo trošiti kako god žele.

Štoviše, na Twitteru imaju i hastag #RKOI putem kojeg svima koje to interesira omogućavaju da vide slike kako žive. Pa se tako među brojnim slikama luksuznih ljetovanja i jahti našla i slika računa iz jednog bara na kojem se vidi da su potrošili 42.000 dolara za jedan izlazak, Ferrariji, zlatni AK-47 s Versaceovim potpisom, hastag na osobnog kuhara, ormar veličine stana jedne četveročlane obitelji i slične "perverzije" u očima "običnih smrtnika".

Iako su nesvjesno na taj način potencijalnim pljačkašima olakšali "posao", ni nakon nekoliko upozorenja, "Rich Kids of Instagram" nisu prestali sa svojim hvalisanjem.

Što su sve objavili i kako se provode ljetni praznici kad su ti mama i tata toliko prljavo bogati da nikad u životu nećeš morati raditi, provjerite u galeriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.