Adam Devine: Dobio sam 11 kg tijekom ženine trudnoće. Ona se vratila u formu, ja ne

Foto: Instagram

Američki glumac Adam Devine otkrio je za Page Six da se udebljao 11 kilograma tijekom ženine trudnoće.

"Mentalno se brzo oporavila, ali njezin fizički oporavak mi je bio tako iritantan. Ona je bila trudna, a ja sam u međuvremenu jeo sve s njom i dobio nekih 11 kilograma", izjavio je glumac koji je u veljači dobio sina Beaua.

"Bio sam debela svinja, mala kanta za smeće. Bio sam odvratan", dodao je Devine. Kaže da se pomalo srami viška kilograma pa je pustio bradu kako bi sakrio podbradak. No trudi se, kaže, skinuti kilograme koje je dobio pa vježba šest dana u tjednu. Dodao je da se njegova supruga vratila se u formu tri tjedna nakon poroda.

Bez obzira na to što ga muči višak kilograma, Devine kaže da jako uživa u ulozi oca. "Super je, zabavljam se. Oduvijek sam htio biti tata", rekao je. S američkom glumicom Chloe Bridges se vjenčao 2021. godine nakon šest godina veze. Kaže da su do sada su čekali da osnuju obitelj jer su ih mnogi u njihovoj okolini plašili pričama o roditeljstvu. 

Često ga brkaju sa slavnim pjevačem

Inače, Devine je najpoznatiji po ulozi u filmu Pitch Perfect, no glumac je priznao da ga zbog sličnosti u imenu i prezimenu ljudi često brkaju sa slavnim pjevačem, Adamom Levineom.

Prije dvije godine našao se u neugodnoj situaciji kad se Levine našao u središtu skandala zbog navodne afere s tiktokericom Sumner Stroh.

"Ja i moja žena smo dobro. Ja nisam Adam Levine. On je drugi tip i lošiji pjevač", našalio se tada Devine na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.