Adam Sandler poklonio kolegama iz filma četiri Maseratija od 180 tisuća eura

Foto: Press

Glumac Adam Sandler velikodušno je nagradio filmske kolege s kojima je glumio 2010. u komediji Grown Ups. Naime, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider i Kevin James na kućnu adresu su tada dobili po jedno luksuzno sportsko vozilo Maserati, vrijedno oko 180 tisuća eura. 

Ovo je bilo veliko iznenađenje za glumce koje Sandler prije toga nije obavijestio što priprema. "Izašao sam i ugledao novi Maserati ispred garaže. Mislim da sam sada Adamova službena ljubavnica", izjavio je tada Chris Rock, dodajući da mu nikad nitko nije na ovakav način zahvalio na suradnji.

Spade je mislio da mora pričuvati Sandlerov auto

Početkom prošle godine David Spade gostovao je u jednoj američkoj emisiji u kojoj ga je voditelj upitao ima li istine u ovoj priči. "Nazvao me tada Rock i pitao me jesam li pogledao kroz prozor na ulicu. Rekao mi je da izađem ispred kuće i onda ga nazovem. I zaista su parkirali auto ispred moje kuće. Upitao sam ih: 'Što se događa?', a oni su samo rekli: 'Adam Sandler'", objasnio je Spade i rekao da ih je pitao je li to Sandlerov auto i treba li ga on pričuvati. 

"Nazvao sam Rocka i rekao mu da ću pričuvati Sandlerov auto, a on mi je rekao: 'Ne, to je za tebe, svi smo dobili po jedan'", ispričao je glumac koji je tada ostao u čudu. Priznao je i da mu je bilo jako neugodno i da ga nije želio voziti. 

Sandler je najplaćeniji glumac u 2023. godini

Podsjećamo, Adam Sandler prošle je godine uprihodio vrtoglava 73 milijuna dolara, što ga je stavilo na vrh ljestvice najplaćenijih glumaca Hollywooda.

Iako nije glumio ni u jednom klasičnom filmskom, kino projektu, producirao je i glumio u tri filma za Netflix: Murder Mystery 2, You Are Not Invited to My Bat Mitzvah i Leo. Radio je i na akcijskoj komediji The Out-Laws.

>>Kako je Adam Sandler uspio zaraditi 73 milijuna dolara i postati najplaćeniji glumac?

Također, odradio je 44 stand-up nastupa diljem SAD-a u sklopu svoje komičarske turneje, piše The Guardian. Ipak, najveći je dio zarade vjerojatno došao od ugovora s Netflixom, koji je Sandler prvi put potpisao još 2014. godine za četiri filmska projekta. Nakon toga je ugovor produžio 2017. i 2020. godine, a na tome vjerojatno neće stati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.