Adele najavila da uzima pauzu od glazbe: "Nemam nikakve planove"

Foto: Profimedia

Pjevačica Adele povlači se iz glazbe nakon završetka glazbenog showa Weekends with Adele u Las Vegasu u studenom ove godine. "Uopće nemam nikakvih planova u vezi nove glazbe", rekla je Adele u intervjuu za njemački ZDF.

"Želim veliku pauzu"

"Želim veliku pauzu nakon svega ovoga i mislim da želim raditi druge kreativne stvari neko vrijeme. Znaš, ja uopće ne pjevam kod kuće. Koliko je to čudno?" izjavila je pjevačica.

Inače, Adele je započela svoj show Weekends with Adele u Vegasu, točnije, u Caesars Palaceu, u studenom 2022. godine, a njezin posljednji nastup zakazan je za 23. studenog 2024.

"Ne volim biti slavna"

Adele je iskreno govorila o svom iskustvu sa slavom, priznavši da joj nedostaje anonimni život prije nego što je postala slavna. "Ne volim biti slavna. Volim stvarati glazbu i volim to što je ljudi prihvaćaju, ali slavu ne volim. Nedostaje mi život prije slave" rekla je.

Podsjetimo, Adele je u veljači zbog zdravstvenih problema morala odgoditi deset koncerata u Las Vegasu. "Nažalost, moram se opustiti i pauzirati svoje koncerte u Vegasu", započela je objavu na Instagramu. Liječnik joj je rekao da bi trebala odgoditi koncerte, što je ona i učinila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.