Adele o australskoj breakdancerici: Ona je najbolje što se dogodilo na OI-ju

Screenshot/Foto: TikTok/Profimedia

AUSTRALSKA breakdancerica pod umjetničkim imenom Raygun postala je viralna senzacija nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, iako joj je žiri dodijelio 0 bodova, postala je pravi hit na društvenim mrežama, a njezini plesni pokreti nasmijali su mnoge. 

Njezin nastup komentirala je i pjevačica Adele tijekom svog nastupa u Münchenu. 

"Moram vas pitati jer moji prijatelji i ja stalno o tome govorimo, pričali smo sinoć nakon predstave i danas. I ne želim reći ništa loše, mislim da je to najbolja stvar koja se dogodila na Olimpijskim igrama", rekla je, a zatim upitala publiku: "Je li itko vidio breakdance damu s Olimpijskih igara?" 

@dunja.mchls she is so unserious i love it #adele#adelemunich#olypmics#australianbreakdancer#olympicgames ♬ original sound - Dunja

Publika je odgovorila aplauzom, a pjevačica, koja je nedavno otkrila da se zaručila, komentirala je nastup. 

"Ako je niste vidjeli, napustite koncert i guglajte je" 

"Nisam ni znala da je breakdance olimpijski sport ovih dana, mislim da je to jebeno fantastično. Stvarno, to mislim. Ne mogu shvatiti je li to bila šala, ali u svakom slučaju, učinilo me jako, jako sretnom. A ja i moji prijatelji smo se smijali gotovo 24 sata", rekla je. 

"Samo sam htjela znati jeste li je vidjeli. Ako niste, napustite koncert i proguglajte je, tako je jebeno smiješno", poručila je publici. 

Podsjetimo, breakdance je kao sport na Olimpijskim igrama debitirao 9. kolovoza u kategoriji djevojaka, a australska breakdancerica uoči završne ceremonije Olimpijskih igara ponovno je zaplesala i još jednom nasmijala sve. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.