Adi (12) iz Čapljine oduševio u Supertalentu, otpjevao je Ciganin sam, al najlepši

Foto: Press

12-godišnji Adi Mrgan iz Čapljine oduševio je i žiri i gledatelje Supertalenta izvedbom pjesme Ciganin sam, al najlepši. 

"Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu pa mi je glas ovakav, malo promucam. Kada pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Za sebe bih rekao da sam čovjek iz naroda. Ko pjeva, zlo ne misli. Najveća podrška su mi roditelji. Jako volim Supertalent. Stalno ga pratim pa sam odlučio, jer mislim da sam i ja Supertalent", rekao je skromno prije nastupa.

@supertalent

Morate poslušati kako Adi zvuči kada pjeva... 😃 A za to ćemo pričekati nedjelju! 😊 #SupertalentHR #Supertalent #foryou #fyp

♬ original sound - Supertalent

"Novac nije važan, ali ti ćeš ga imati jako puno"

"Nevjerojatna jačina i snaga vokala za nekoga tvoje dobi", rekla mu je Maja, a složila se i Martina. "Za tebe bih mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu", rekla je izmamivši mu osmijeh na lice. "Znam da novac nije važan, ono što se kaže, ali ti ćeš imati jako puno novca", poručio mu je Fabijan. Adi je dobio jednoglasni prolaz dalje, a snimke njegove izvedbe danas se šire društvenim mrežama.

"Svaka čast, naježila sam se, bravo", "Bravo, dečko", "Bravo Adi, rasplakao si me", samo su neki od komentara na TikToku, Instagramu i Facebooku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.