Adi Šoše imao prometnu nesreću

Foto: Ivana Ivanovic/F.S./ATAImages/PIXSELL

Adi Šoše imao je prometnu nesreću, javlja Mondo.ba

Mostarski glazbenik je udario u kamion i oštetio osobni automobil. Nakon nesreće se oglasio i potvrdio da je sve u redu i da nije ozlijeđen. "Ja se ne snalazim u gužvama, pa mi se desio peh, ali sada je sve u najboljem redu", poručio je.

Tko je Adi Šoše?

Adi Šoše mladi je glazbenik koji je stekao popularnost kroz televizijske nastupe te brojne izvedbe uživo. Objavio je prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica, čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl Nije lako biti ja, za koji se autorskoj ekipi pridružio i tekstopisac Armin Šaković.

Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost, kao što su Najljepši cvijet, Pusto ostrvo, Suvenir, Šteta, zar ne, Od jeseni do proljeća, Put do tebe i Ne dam te. Objavio je i duet s Tonyjem Cetinskim Sve ili ništa, a nedavno su objavljeni i singlovi Zrno nade, Zabranjena riječ, Ruža i Lele.

Najavio tri koncerta u Lisinskom

Nedavno je Adi najavio tri koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Prvi će se održati 28. listopada ove godine, a druga dva 9. veljače i 18. ožujka 2025. godine.

"Kad smo rasprodali prvi koncert u Lisinskom, nisam bio pretjerano iznenađen činjenicom da smo to napravili, nego brzinom kojom se to dogodilo jer nam je trebalo manje od tri dana. To mi je dalo samopouzdanja da možemo pokušati uraditi i reprizu, međutim, kad smo otvorili treći datum, to je i mene čak iznenadilo. To su brojevi kojima se mogu pohvaliti najveće zvijezde regije", rekao je nedavno Adi i zahvalio publici u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.