Adi Šoše najavio treći koncert u Lisinskom: "Ovo je čak i mene iznenadilo"

Foto: Press

Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta Adija Šoše u dvorani Vatroslav Lisinski prodane u kratkom vremenu, ovaj popularni pjevač odlučio je razveseliti svoje obožavatelje još jednim datumom. Novi koncert Adija Šoše i AL Music Banda zakazan je za 18. ožujka 2025. godine.

Šoše: Premijerno ćemo izvesti nekoliko novih pjesama

"Kad smo rasprodali prvi koncert u Lisinskom, nisam bio pretjerano iznenađen činjenicom da smo to uradili, nego brzinom kojom se to dogodilo jer nam je trebalo manje od tri dana. To mi je dalo samopouzdanja da možemo pokušati uraditi i reprizu, međutim, kad smo otvorili treći datum, to je i mene čak iznenadilo. To su brojevi kojima se mogu pohvaliti najveće zvijezde regije.

Želio bih zahvaliti ljudima koji će biti dio tih magičnih večeri. Bez njih ja sam samo jedan dečko iz Mostara koji voli pjevati... Oni su ti koji stvaraju magiju i daju osjećaj potpune ispunjenosti na bini. Na tim koncertima ćemo premijerno izvesti nekoliko novih pjesama i time ćemo se pokušati odužiti za neizmjernu podršku koju dobivamo. Hvala vam i vidimo se“, izjavio je Adi Šoše u priopćenju. 

Adi Šoše mladi je glazbenik koji je stekao popularnost kroz televizijske nastupe te brojne izvedbe uživo. Objavio je prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl Nije lako biti ja, za koji se autorskoj ekipi pridružio i tekstopisac Armin Šaković.

Objavio je duet s Tonyjem Cetinskim

Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost, kao što su Najljepši cvijet, Pusto ostrvo, Suvenir, Šteta, zar ne, Od jeseni do proljeća, Put do tebe i Ne dam te.

Objavio je i duet s Tonyjem Cetinskim Sve ili ništa, a nedavno su objavljeni i singlovi Zrno nade, Zabranjena riječ, Ruža i Lele. Sve te pjesme Adi će izvesti na svoja tri zakazana koncerta uz prošireni AL Music Band pod dirigentskom palicom Amila Loje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.