Adi Šoše ove jeseni održat će prvi zagrebački solistički koncert u Lisinskom

Foto: Press

Adi Šoše svoj prvi zagrebački solistički koncert održat će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 28. listopada 2024. godine. 

Adi Šoše mladi je glazbenik koji je stekao popularnost kroz televizijske nastupe te brojne izvedbe uživo. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Adi će nastupiti 28. listopada ove godine, uz AL Music Band uz kojeg gradi glazbenu karijeru.

Otkako su ulaznice puštene u prodaju u nekoliko sati gotovo cijela dvorana je rasprodana. 

Izdao album

Adi je objavio prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl Nije lako biti ja gdje se autorskoj ekipi pridružio i tekstopisac Armin Šaković.

Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost poput Najljepši cvijet, Pusto ostrvo, Suvenir, Šteta, zar ne, Od jeseni do proljeća, Put do tebe i Ne dam te.

Objavio je i duet s Tonyjem Cetinskim Sve ili ništa, a nedavno su objavljeni i singlovi Zrno nade, Zabranjena riječ, Ruža i Lele. Sve te pjesme Adi će izvesti na svom prvom zagrebačkom koncertu uz prošireni AL Music Band pod dirigentskom palicom Amila Loje. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.