Adrijana Baković nakon ispadanja iz HTZ-a: Sada moram zagrijati stolac i posvetiti se faksu

JOŠ je jedna djevojka manje ostala u utrci za titulu hrvatske zvijezde. U četvrtoj emisiji uživo petkom, show je sinoć odlukom publike napustila Adrijana Baković. Prije nastupa na večeri kojoj je tema bila "Volim te", Adrijana je rekla kako pjesmu ET-ja koju će pjevati posvećuje sebi, jer trenutno nije zaljubljena. Vesela i vedra, nije se činila previše razočaranom što odlazi iz HTZ natjecanja i kuće koju je tjednima dijelila s ostatkom natjecatelja.

> HTZ: Ispala Adrijana Baković, Juricu Goršu publika voli i bez kaubojskog imidža

"Svima je žao što sam ispala, normalno da su žalosne reakcije, ali ja sam ipak stalno nasmiješena. Super se osjećam, stvarno super. Žao mi je što više neću vidjeti sve te ljude iz showa, ali u neku ruku mi je i drago zato što idem kući i vraćam se svom normalnom životu. Moram faks srediti, inače ću s tim imati problema, moram čim prije zagrijati stolac. A uopće nisam razočarana, kako bi netko mogao biti razočaran kada dođe do top 8 od onoliko prijavljenih ljudi", kaže potpuno pozitivna Adrijana.

Ipak, nedostajat će joj prijatelji iz HTZ kuće, s kojima se sprijateljila, iako je na početku odlučila da se neće posebno zbližavati s ostatkom natjecatelja. "Na kraju sam ih sve zavoljela kao da su mi braća i sestre, svatko ponaosob će mi nedostajati, jer je svatko od njih na svoj način poseban. Sebe u budućnosti vidi na pozornici jer, kako kaže, "najljepši je to osjećaj, pjevaš i pokažeš svoju emociju, ono što doista jesi".

Nakon Helene, koja je ispala prošlog tjedna, i Adrijane sinoć, u natjecanju je sve manje djevojaka, pa se čini kako cure baš nemaju toliko sreće s glasačima. "To je zato što najviše glasaju cure, a one glasaju za dečke, za neke simpatije. No, to nije toliko važno, prošle godine je i Carla Belovari ispala, ali joj je show stvarno dao krila i sada radi ono što je željela", kaže članica žirija Anđa Marić.

"Adrijanin pravac je - ravno na estradu"

Anđa za Adrijanu ima samo riječi hvale: "Nastavila je tradiciju da redom ispadaju ponajbolji i najviše zreli pjevači. Ona je poznata po tome da je s njom izuzetno lako i ugodno raditi, a pred njom je sigurno velika i dugotrajna karijera, njezin pravac je ravno na estradu. A na estradi moraš biti susretljiv, jednostavan i skroman da bi ljudi voljeli raditi s tobom, a ona je takva".

Žiri u sastavu Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox sinoć je većinu kandidata nahvalio, a čini se da im je sve teže komentirati ih iz emisije u emisiju da se ne ponavljaju, pa ponekad moraju "tražiti dlaku u jajetu" da bi natjecateljima ponudili neki novi savjet ili im uputili kakvu kritiku. No, Anđa ne misli da se uloga žirija "otrcala".

"Kandidatima je izuzetno teško prihvatiti kritiku"

"Ne mislim da smo počeli gubiti ulogu u showu, naš je zadatak da im damo nekakve konstruktivne kritike. Mislim da imamo veliku ulogu, tako smo utjecali i na Vilibalda, vidjeli ste što je on nakon prethodnih kritika, koje su ga šokirale, danas napravio. Izvukao je korist iz kritike i sada napreduje, a tako je i s ostalim kandidatima iako im je izuzetno teško prihvaćati kritike", rekla je Anđa Marić.

"Osjetio sam kako pjesma lijepo teče, kako idemo prema nečemu, pokušao sam energiju prenijeti na publiku i bilo mi je O.K., a takvi su bili i komentari žirija", svoj je nastup komentirao Juraj Jurlina, koji je pjevao Gibonnijevu pjesmu "Libar". "Ovoga smo tjedna većinu vremena proveli u studiju, baš smo puno radili, pa smo se u kući samo odmarali, ali inače sam ja taj koji po kući najviše radi", kaže Juraj koji je za svoj nastup od žirija dobio same pohvale.

Kim Verson: Nisam dobila nikakvu koreografiju

Žiri je puno oštriji bio prema Kim Verson, koja je nakon njihovih komentara izgledala pomalo potišteno. Iako joj je pjevanje standardno sjajno, žiri joj često prigovara da ne sluša savjete stručnjaka što se tiče koreografije. No, inače često previše samokritična Kim ovoga puta kaže kako je zadovoljna svojim nastupom: "Ma komentari su bili u redu, no nešto me zbog koreografije muče, kažu da trebam slušati savjete stručnjaka, ali ja uopće nisam dobila nikakvu koreografiju".

"Ako mi ne uspije glazbena karijera, definitivno sam propao u životu"

Vilibaldu Kovaču sinoćnji nastup bio je, kaže, najemotivniji u životu. Tome su sigurno pridonijeli i silni navijači u studiju, kojih je stalno sve više. "Ma svi me zovu i žicaju da dođu, ali ne zbog mene, već zato što žele biti na televiziji", kaže Vilibald, koji je sinoć pjevao pjesmu "24 sata dnevno" grupe Aerodrom. "Ovaj će mi show puno značiti, tu sam skupio iskustva i jako sam puno toga naučio već do sada. A sigurno će mi ovi nastupi poslužiti i dalje za karijeru. A ako mi glazbena karijera ne uspije, definitivno sam propao jer drugo ništa ne znam raditi", kaže Vilibald.

Publika će ponovno odlučivati o tome tko napušta show, a kakvo je javno mnijenje, vidjet ćemo sljedećeg petka. Sve ostale informacije o showu, događajima u kući i samim kandidatima potražite na www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.