Advent se s Gornjeg grada seli u Masarykovu, evo kako izgledaju posljednje pripreme

Foto: Hana Kajari/Index

ADVENT u Zagrebu ove godine će biti nešto drugačiji nego prethodnih. Centar Zagreba ove godine će dobiti drugu lokaciju u sklopu Adventa, a riječ je o novoj pješačkoj zoni u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici.

Poznati Caffe de Matoš se, naime, ove godine sa Strossmayerovog šetališta Gornjeg grada seli u Masarykovu, gdje će se od 29. studenoga pa sve do 7. siječnja održati adventska priča pod nazivom Matoš & mačke.

Ekipa Indexa danas je posjetila lokaciju na kojoj traju posljednje pripreme za Advent u Masarykovoj. 

 

Advent u samom centru

Matoš & mačke bi mogli postati atrakcija ovog Adventa.

"Tradicionalni sezonski zalogaji, topli napici, vrhunska zabava uz DJ nastupe i koncerte, bogati dječji program i još mnogo iznenađenja. Matoš & mačke garantiraju odličnu zabavu i još jednu sjajno uređenu gradsku urbanu božićnu bajku. Prepoznatljiv štih i ugođaj starog Zagreba, koje već godinama njeguje manifestacija Caffe de Matoš, pretočit će se i u sam centar Zagreba", kažu organizatori.

Paljenjem prve adventske svijeće na Manduševcu u subotu, 2. prosinca, započet će Advent u Zagrebu i trajat će do 7. siječnja 2024. godine. Gornji grad ove sezone ostaje bez adventskih manifestacija. No, uz prošlogodišnje lokacije na Europskom trgu, Zrinjevcu i Strossmayerovom trgu, dodatno se otvaraju nove lokacije u pješačkoj zoni i na Trgu bana Jelačića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.