AI čitač usana otkrio što je Phoenix rekao Lady Gagi nakon gledanja novog Jokera

Screenshot: Twitter

AI čitač s usana otkrio je što je Joaquin Phoenix navodno rekao Lady Gagi nakon što su pogledali svoj novi film Joker: Folie à Deux. Odnosno, barem se tako čini prema snimci koja se širi društvenim mrežama.

Phoenix i Lady Gaga glume u novom filmu o Jokeru, a viđeni su kako razgovaraju nakon što su ga pogledali na filmskom festivalu. Snimka se širi društvenim mrežama, a mnogi su pokušavali otkriti što su rekli jedno drugome.

Izgleda da Phoenix nije oduševljen filmom

Iako je Phoenix većinom bio okrenut leđima kameri, čini se da mu se film nije svidio. Phoenix je film nazvao "groznim", dok je Gaga inzistirala da nije. Phoenix je nastavio raspravljati o tome kako je kraj "mogao biti drugačiji", dok je Gaga tvrdila da ona "obožava film".

Naime, publika i kritičari razočarani su filmom Joker: Ludilo u dvoje (Joker: Folie à Deux). Mjuzikl Todda Philipsa dobio je ocjenu D na stranici CinemaScore, koja ocjenjuje filmove na temelju anketa provedenih nakon premijere filma.

Kako piše ComicBook, ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje i kritičari i publika dijele isto mišljenje o nekom filmu inspiriranom DC-jevim stripovima - na Rotten Tomatoesu ima ocjenu 33% na temelju recenzija kritičara i 31% na temelju recenzija prosječnih gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.