Ako odete na profil Moamera Kasumovića (a niste ulogirani) iskoči vam upozorenje

Foto: Instagram

Instagram je uveo ograničenje na profil glumca Moamera Kasumovića.

Korisnici koji nisu ulogirani, odnosno oni koji nemaju profil na Instagramu, ne mogu pristupiti Kasumovićevom profilu. Uz napomenu stoji da je potrebna potvrda o punoljetnosti da bi sadržaj bio dostupan. Odluka je, stoji u objašnjenju, donesena na osnovu pravnog zahtjeva i u skladu s njihovim politikama.

Osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom, kaznu je otkupio

Kasumović je osuđen zbog bludničenja nad 15-godišnjakom, a pravomoćna presuda izrečena mu je 22. svibnja 2023. godine. Optužnicu protiv njega Tužiteljstvo Kantona Sarajevo podiglo je početkom veljače 2021. godine. On je proglašen krivim jer je u prosincu 2019. počinio bludne radnje nad maloljetnikom, navedeno je u presudi.

Glumac je zatvorsku kaznu otkupio u studenom prošle godine, točnije, platio je 36.000 konvertibilnih maraka, što je oko 18.250 eura, te nije išao u zatvor. 

Podsjetimo, za cijelu situaciju saznalo se nakon što je jedan drugi mladić u Narodnom kazalištu u Sarajevu javno istupio poslije predstave i poručio da je bio žrtva pedofilije i da je Kasumović počinitelj. On nije žrtva iz presude. Mladić koji ga je prijavio javio se i kazao da se sve dogodilo 2019., kad je imao samo 15 godina.

>> Javila se žrtva Moamera Kasumovića: "Dirao me u autu, moj otac je vozio"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.