Ako pitate poznatu dizajnericu, nakon 30. žene ne bi trebale nositi traperice

Foto: Profimedia

Modna dizajnerica Carolina Herrera ima osebujno poimanje mode. Poznata je po elegantnom dizajnu u svojim kreacijama, no izjavama o starenju i modi potaknula je raspravu. Naime, smatra da postoji odjeća koja je primjerena određenoj dobi. Tako je izjavila da žene starije od 30 ne bi trebale nositi - traperice. Pa evo što ona još savjetuje.

Ako slušate Hererru, s 30 izbacite traperice iz ormara, a s 40 se ošišajte

"Nikad ne nosite mini suknje. Mini suknja je za mlade djevojke. Što se tiče bikinija, ostavila sam ih kad sam bila u kasnim 40-ima, ranim 50-ima", rekla je te dodala da "nošenje traperica nakon 30. ne izgleda dobro". 

Carolina vjeruje da bi žene starije od 40 godina trebale imati kratku kosu, inače izgledaju "neukusno". To je objasnila ovako: 

"Žena mora graciozno starjeti, a ne pokušavati biti u godinama u kojima nije, to izgleda smiješno. Vidim mnoge žene na ulici i s leđa izgledaju vrlo lijepo sa svojom dugom kosom i malim suknjama. Ali, kad se okrenu - ah, stare su."

Modni trendovi za nju ne postoje

Ona ne vjeruje u modne trendove. "Zbog trendova izgleda kao da svi nose uniforme. Izađe neki odjevni predmet - i odjednom svi izgledaju isto", rekla je. 

Međutim, čini se da brojne slavne žene ne dijele njeno mišljenje. Zaštitni znak Angeline Jolie je duga kosa, Jennifer Lopez često nosi traperice, Kim Kardashian voli i mini suknje i dugu kosu... 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.