Al Pacino: Zabavno je biti otac u 84. godini

Foto: Profimedia

AL PACINO trenutno promovira svoje memoare Sonny Boy, nazvane po nadimku koji mu je dala majka, u kojima se osvrnuo na svoj život i karijeru. 84-godišnji glumac objasnio je za BBC da je odlučio napisati memoare djelomično i jer je postao otac dječaka Romana u dobi od 83 godine, a zahvaljujući memoarima njegov sin će imati priliku jednog dana naučiti nešto o svom ocu. 

"Sviram mu usnu harmoniku" 

"Želim biti uz ovo dijete. I nadam se da hoću. Nadam se da ću ostati zdrav, a on zna tko mu je tata, naravno", objasnio je glumac koji je prekinuo vezu s Romanovom majkom, filmskom producenticom Noor Alfallah. 

Pacino je objasnio kako se većina njegove interakcije sa 16-mjesečnim sinom odvija preko interneta. 

"Zanimljivo mi je sve što radi. Dakle, razgovaramo. Sviram usnu harmoniku kad smo na videopozivu i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je", objasnio je. 

Ostao u dobrim odnosima s majkom svog sinčića

Podsjetimo, Pacino i Alfallah upoznali su se krajem 2010-ih, a svoju su vezu potvrdili 2022. godine. U lipnju prošle godine rodio se sin Roman, za kojeg je glumac zatražio test očinstva. Nije poznato kad je točno par prekinuo, a prema izjavi Al Pacinova predstavnika za medije, ostali su dobri prijatelji i zajedno odgajaju sina. 

Inače, glumac se nikada nije ženio, a bio je u vezama s mnogim poznatim ženama, poput Beverly D'Angelo i Diane Keaton, te iz tri veze ima četvero djece. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.