Al Pacinova djevojka (30) snimljena kako izlazi iz hotela s komičarem (68)

Foto: Profimedia

Noor Alfallah (30), djevojka glumca Al Pacina, snimljena je kako izlazi iz hotela Chateau Marmont u Los Angelesu s komičarem Billom Maherom (68). 

Komičar i Al Pacinova djevojka nisu se skrivali od paparazza koji su ih okružili dok su napuštali hotel i ulazili u Billov automobil u nedjelju nakon ponoći.

Maher, koji je vozio, bio je odjeven u sivo odijelo, dok je Alfallah nosila crnu odjeću i minimalno šminke. Zasad nije jasno što su njih dvoje radili zajedno u hotelu, a njihovi predstavnici nisu bili dostupni za komentar, piše Page Six.

Ne želi se udati

Pacino i Noor u vezi su od travnja 2022. godine, a dobili su sina Romana u lipnju 2023. Ona je prošle godine u razgovoru za TMZ rekla je da se "ne želi udati za 83-godišnjeg glumca iako ga voli".

"Nisam tip za udaju", naglasila je. Dodala je da brak ne smatra važnim korakom u ljubavnoj vezi. 

Dogovor oko skrbništva

Iako su u vezi, sud u Los Angelesu odlučio je da Pacino djevojci treba isplaćivati više od 30.000 dolara mjesečno za alimentaciju.

Najprije je sud naredio da glumac isplati Noor 110.000 dolara prije nego što krene s mjesečnim isplatama - 13.000 dolara za noćnu medicinsku sestru, a ostatak za sve račune zdravstvene zaštite koji su izvan pokrića zdravstvenog osiguranja. I ne samo to - sud je naredio Pacinu da godišnje uplaćuje 15.000 dolara u fond za obrazovanje svog najmlađeg sina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.