Aleksandar Stanković: Smrt oca mi je najveća tuga, shvatio sam da ga nisam oplakao

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković progovorio je za Blic o trenucima najveće tuge u životu. Kako je rekao, bila je to smrt njegovog oca kada je imao samo 13 godina. 

"Umro je rano... Iznenada, u hodu. Bez ikakvih naznaka, infarkt. To mi je bila ogromna tuga. Pišući knjigu shvatio sam ustvari da ja njegovu smrt nisam oplakao jer se dogodilo da je mama 'pala', a ja sam kao klinac od 13 godina sve sam organizirao", rekao je. 

"Zbog smrti oca, postao sam cinik"

"Nisam oplakao tu smrt i zbog toga sam kasnije postao cinik u životu… Nisam htio da mi se dogodi da me nešto ili netko povrijedi kao što me povrijedila smrt oca i postao sam dosta ciničan", bio je iskren Aleksandar te je dodao: "To je maska koju sam navukao i valjda mi je tako bilo najlakše."

Prošle godine izdao je knjigu Depra

U rujnu prošle godine, poznati voditelj je izdao knjigu naziva Depra u kojoj je prvi put u javnosti odlučio progovoriti o višegodišnjoj borbi s tom bolešću. Priznao je da je ugodno iznenađen brojnim pozitivnim reakcijama koje je tada dobivao, kako od svojih kolega i prijatelja, tako i od nepoznatih prolaznika na ulici. Za komentare onih koji ga ne vole, rekao je, ne mari. 

Novinarka Indexa tada je razgovarala s Aleksandrom o tome kada i kako je počela njegova borba s depresijom, tko mu je cijelo ovo vrijeme bio najveća podrška i kako je, unatoč teškim krizama, uspio sačuvati i obitelj i karijeru. Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.