Aleksandra Grdić: Tužit ću policiju, u autu su pronašli Praxiten

BIVŠA Miss Hrvatske Aleksandra Grdić iznenađeno je komentirala prilog u RTL-ovoj emisiji Exkluziv u kojoj je objavljeno da je PU virovitičko-podravska protiv nje pokrenula kazneni postupak zbog zlouporabe opojnih droga.

"Tužit ću policiju zbog nanesenih duševnih boli. Imala sam obične tablete Praxiten koje popijem kad ne mogu spavati. No, to je sada u sudskom postupku pa vam ne mogu ništa službeno reći" - izjavila je bivša Missica u telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

Naime, glasnogovornik PU virovitičko-podravske Slavko Kopjar u emisiji Exkluziv izjavio je kako su policijski službenici temeljem sudskog naloga izvršili pretragu vozila Aleksandre Grdić, te su tom prilikom pronašli određene količine tableta koje u svom sastavu sadrže tvari koje se nalaze na listi opojnih droga, a koje vlasnica automobila Aleksandra Grdić nije ovlašteno posjedovala.

Upravo zbog sumnje da je na neovlašteni način došla do tableta protiv Aleksandre se pokreće kazneni postupak zbog posjedovanja i zlouporabe opojnih droga.

Naknadno je pretražen i Aleksandrin dečko kod kojega je policija pronašla kokain.

Foto: Virovitica Online

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.