Aleksandra Prijović zaustavila koncert, ljudima u publici pozlilo: Donesite vode

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Aleksandra Prijović (28) nastavlja svoju regionalnu turneju. U srijedu je održala koncert na stadionu u Vrnjačkoj Banji u Srbiji. Koncert je započela pjesmom Za nas kasno je, a zatim se ispričala publici zbog kašnjenja. "Oprostite što kasnimo, nije do nas, stvorila se velika gužva ispred", poručila je pjevačica.

Izvela je sve svoje poznate pjesme, a u jednom je trenutku stala s nastupom. Naime, jednoj je djevojci iz publike pozlilo pa je pjevačica prekinula koncert kako bi osigurala pomoć. "Jesi li dobro? Molim vas, može li netko doći? Vrlo je toplo. Donesite joj nešto za piti", rekla je Aleksandra.

@balkanvirall uvek tu za fanove!❤️ #fanovi #aleksandraprijovic #fanslove #konzert #viralvideo ♬ original sound - balkanvirall

Nakon toga je još jednoj osobi u publici pozlilo pa je pjevačica ponovno intervenirala. "Ima li ovdje nekoga da pomogne ili ću ja sići", pitala je zabrinuto pjevačica, a kada su joj rekli da je sve u redu, nastavila je s nastupom.

Imala turneju i po cijeloj Hrvatskoj

U Hrvatskoj je pet puta pjevala u Areni Zagreb, jednako toliko u Osijeku pa po tri puta u Rijeci i Varaždinu te jednom u Zadru. Nakon regije, pjevačica će sa svojom turnejom posjetiti i brojne europske gradove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.