Alen Vitasović objavio rijetku fotografiju kćeri Mije, ljudi pišu: "Prava ljepotica"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Facebook

Alen Vitasović na Facebooku je objavio rijetku fotografiju svoje kćeri Mije.

Njegova objava je skupila 400 lajkova i puno komentara. "Predivna je, prava ljepotica", pisali su Alenovi obožavatelji. U komentarima se javila i Mia, koja je ocu ostavila emotikon srca.

Mia Vitasović

Objavljuje Alen VitasovićNedjelja, 22. rujna 2024.

Ponosan na djecu

Osim kćeri, glazbenik ima i sina Ivana. Dobio ih je s prvom suprugom Sandrom, s kojom je bio u braku do 2016. Godine 2022. drugi put se oženio, za Eleonoru, i to u tajnosti.

"Normalno je da čovjek proživljava teško razdoblje kada se razvede. Negdje duboko u sebi bude usamljen. Karijera mi nije bila na nekoj razini, pa je nastupila pandemija, ali Eleonora je uvijek bila tu. Ništa joj nije bilo teško učiniti za mene. Jako je strpljiva. Pazila me i kad sam bio bolestan. Ali nisam se zbog toga oženio, odgovaraju nam karakteri. Dogodilo se i nije mi žao. Velika mi je podrška. Mlađa je, ali je zrela osoba", rekao je pjevač prošle godine za Story.

"Imam divnog sina i kćer, moje legende iz prvog braka", dodao je.

Vitasović na društvenim mrežama rijetko objavljuje obiteljske fotografije, ali ne skriva koliko je ponosan na svoju djecu. Mijinu fotografiju objavio je i prošle godine povodom njezinog 21. rođendana. "Sretan ti rođendan! Fantastično izgledaš! Moj ponos", poručio je tada.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.