Alisha Lehmann: Dečko i ja igramo za isti klub, on zarađuje 100 tisuća puta više

Foto: Instagram

25-godišnja švicarska nogometašica Alisha Lehmann požalila se da nije pravedno što njezin dečko Douglas Luiz zarađuje puno više od nje. Naime, Alisha i 26-godišnji Douglas ovog su ljeta napravili transfer iz engleskog prvoligaša Aston Ville u talijanski Juventus. Prema pisanju talijanskog lista La Repubblica, njihovi transferi bili su financijski vrlo različiti. Luiz je prešao za 50 milijuna eura na petogodišnji ugovor, dok je Lehmann, navodi se, došla za 50 tisuća eura.

Alisha je sada izjavila da je jako razočarana i frustrirana. "Često nakon treninga Douglasu komentiram kako to nije pošteno. Nas dvoje radimo isti posao, ali on zarađuje 100 tisuća puta više nego ja! To utječe na mene kao ženu", izjavila je nogometašica. Dodala je kako vjeruje da će trebati još puno vremena prije nego što će nogometašice zarađivati svote koje su usporedive s nogometašima.

Alisha je jedna od najpopularnijih nogometašica svijeta

Prema Transfermarktu, brazilski reprezentativac vrijedi 70 milijuna eura. Juventus taj novac nije imao pa su Talijani smislili opciju koju su Englezi prihvatili. Naime, Villa mora zaraditi nešto novca kako ne bi imala problema s financijskim fair-playom pa su za Luiza utržili oko 20 milijuna eura te dva igrača Juventusa. 

Douglas je popularan i na Instagramu gdje ga prati 1.5 milijuna ljudi. Na društvenoj mreži nerijetko objavljuje fotografije s terena, ali i one privatne. 

Alisha je jedna od najpopularnijih nogometašica svijeta

Njegova djevojka Alisha je jedna od najpopularnijih nogometašica svijeta. Reprezentativka je Švicarske, za koju je dosad upisala 53 nastupa i zabila devet golova. Osim što dobro igra nogomet, napadačica je popularna zbog atraktivnog izgleda te ima 17 milijuna pratitelja na Instagramu. 

Njezin dolazak u žensku ekipu Juventusa bio je i dobar marketinški potez, a Luiz je navodno inzistirao na tome da Lehmann bude uključena u njegov transfer. Alisha je nakon transfera za strane medije izjavila da je jako sretna i da živi svoj san. 

Alisha i Luiz započeli su vezu 2021. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije. Ove godine su obnovili vezu u tvrde da su jako sretni. Jedan su od najpoznatijih sportskih parova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.