Alka Vuica se pohvalila fotkama s Ibize, pozirala je u kupaćem kostimu

Screenshot: Instagram

Alka Vuica već neko vrijeme uživa na Ibizi, a sa svojim pratiteljima često dijeli atmosferu iz toplijih krajeva. Ovaj put, objavila je fotografije u kupaćem kostimu i oduševila svoje obožavatelje. 

>>Pogledajte kako izgleda zabava na Ibizi kad tamo stigne Alka Vuica

"Posljednji dani ljeta", napisala je u opisu fotografija na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu. Sve je upotpunila crvenim pareom za plažu koji se vijorio na vjetru i sunčanim naočalama. 

"Kupaći kostim s toliko stila, to može samo Alka", "Prekrasno izgledaš", "Uvijek si imala stila", nizali su se komentari njezinih pratitelja. 

>>Ljude zbunila fotka Alke Vuice s bazena, pitaju se: "Je li ona gola?"

"Dobro jutro s Ibize", napisala je Alka nedavno uz video u kojem nasmijana i raspoložena pleše s DJ-em i ostatkom društva.

Zaplesala je i na plaži 

Objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira s domaćim stanovništvom Ibize te snimku s plaže na kojoj je također zaplesala s grupom odlično raspoloženih ljudi. Svi su bili obučeni u kupaće kostime i šarenu odjeću, a sa sobom su nosili transparente s natpisima na kojima je pisalo: "Cvijeće je snaga" i "Dress code je da budeš svoj".

"Hoću da budem kao Alka Vuica", napisala joj je tada jedna pratiteljica u komentarima, a zatim se još jedna nadovezala: "Alka je kraljica. Prije svega najveselija i najdivnija duša, a mogla bih još da nabrajam i da vas hvalim do beskraja."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.