Američki reper (53) preminuo nakon što mu je pozlilo na pozornici

Foto: Profimedia

Preminuo je američki reper Isaac Freeman III, poznatiji pod umjetničkim imenom Fatman Scoop, javlja BBC. Imao je 53 godine.

Umro je nakon što se onesvijestio usred nastupa tijekom besplatnog koncerta u Connecticutu. Internetom se proširila snimka na kojoj se vidi kako Fatman pjeva na platformi za DJ kabinu, a zatim u jednom trenutku pada na pod. Prisutno osoblje je odmah krenulo s postupkom oživljavanja, a potom je reper odvezen u bolnicu.

Reperovu smrt potvrdio je u subotu u jutro DJ i producent Birch Michael, koji se predstavio kao voditelj reperove turneje. "Vodio si me po cijelom svijetu i dao si mi da nastupam uz tebe na nekim od najvećih pozornica. Stvari koje si me naučio doista su me učinile čovjekom kakav sam danas", poručio je Michael.

Surađivao s Mariah Carey

Fatman je bio poznat po svom snažnom, sirovom vokalu u raznim hip hop pjesmama. Najpoznatiji je po svojim gostujućim nastupima na singlovima Lose Control s Missy Elliott iz 2005. i It's Like That s Mariah Carey.

Proslavio se i s pjesmom Be Faithful koja je izdana 1999. godine, no međunarodni uspjeh postigla je 2003. godine, popevši se na vrh irskih i britanskih glazbenih ljestvica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.