Američki reper otkrio da mu nedostaju Diddyjeve zabave: Sada nema ničega

Foto: Profimedia/EPA

Američki reper Bow Wow pod kritikama je javnosti zbog izjave da mu nedostaju Diddyjeve zabave, piše Page Six. Reper je Diddyja nazvao "čuvarom igre" te poručio da mu je žao što više nije u glazbenoj industriji.

"Nije bilo pokreta, nije bilo zabava"

"Vikend dodjeljivanja BET nagrada nije bio kako treba", rekao je Bow Wow tijekom gostovanja na podcastu More to the Story, referirajući se na dodjeljivanje BET Hip Hop Awardsa prošlog tjedna. "Nije bilo pokreta, nije bilo zabava", nastavio je. "Nigdje nije bilo ništa", dodao je.

Voditeljica Rocsi Diaz tada je prekinula Bow Wowa kako bi istaknula razliku između glamuroznih zabava koje je organizirao Combs i ilegalnih "freak-off" zabava za koje je optužen. "Samo da napomenem, na tim zabavama sam otišla prije jedan sat ujutro! Nikad nisam ostala", odgovorila je Diaz (42) nakon što je Bow Wow pojasnio da misli na industrijske partyje na kojima su oboje prisustvovali u prošlosti. "Bila sam samo na dvije zabave i nikad nisam vidjela freak-off", dodala je.

"On je bio sve u hip-hopu"

Bow Wow je dodatno objasnio da osjeća kao da postoji "rupa" bez Combsovog utjecaja u glazbenoj industriji. "On je bio sve u hip-hopu", poručio je.

Dok se epizoda širila društvenim mrežama, obožavatelji su kritizirali repera zbog njegovih izjava. "Dakle, nitko osim Diddyja ne može organizirati zabavu? Zbunjen sam", "S obzirom na trenutne okolnosti, reći sve ovo je suludo", "Ovaj nije normalan", samo su neki od komentara na X-u.

Javilo se 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka 

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i podignuli kaznenu optužnicu po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Diddy se nalazi u istražnom zatvoru i sudac mu je nekoliko odbio puštanje na slobodu. 

120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna je osoba navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje. Odvjetniku koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3280 osoba koje tvrde da ih je reper zlostavljao. U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka.

Diddy sve poriče. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.