Amerikanac naišao na baku Anku u Beogradu pa jednim potezom rasplakao Srbe

Screenshot: Instagram

AMERIKANAC Jibri Bell objavio je na Instagramu snimku u kojoj se vidi kako šeće Knez Mihailovom ulicom u Beogradu te zatim prilazi starici koja prodaje cvijeće. Prišao joj je i upitao je kako se zove, a ona mu je odgovorila da se zove Anka te ju je zatim upitao koliko košta svo cvijeće koje prodaje.

Baku Anku iznenadilo je njegovo pitanje, no izračunala je i rekla mu da sve košta 1800 dinara (oko 15 eura). Jibri je izvadio noavc i počeo brojati te joj u ruke dao 10.000 dinara, odnosno 85 eura. 

"Imaš srce. Ti imaš sve" 

Baka mu je zahvalila s osmijehom na licu i poslala poljubac, a zatim ga zagrlila. 

"Mi smo siromašni, nemamo novca, ali duša je važna", rekla je baka, na što joj je Jibri odgovorio: "Ali imaš srce. Ti imaš sve." Nakon toga Amerikanac je kupljeno cvijeće dijelio Beograđanima. 

Prizor raznježio mnoge 

"Prelijep trenutak na ulicama Beograda s bakom Ankom. Vidio sam da prodaje cvijeće od jutra do kasno navečer pa sam je htio iznenaditi. Volim ovu zemlju", napisao je uz snimku koja je prikupila više od 70.000 lajkova te oduševila Srbe. 

"Srpsko državljanstvo za tebe, brate", "Ostani ovdje s nama zauvijek", "Rasplakao si me, hvala ti", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.