Amerikanac otkrio tri stvari koje je primijetio kod Hrvata otkad živi u Dubrovniku

Screenshot: TikTok

TIKTOKER pod korisničkim imenom Car2Cro na toj je društvenoj mreži otkrio da se preselio u Dubrovnik iz Amerike. Svakodnevno objavljuje snimke u kojima iznosi razloge zašto voli Hrvatsku i zanimljivosti koje je spoznao o njoj. U nedavnom videu otkrio je tri stvari koje je primijetio kod Hrvata čim je doputovao.

@cardonas2croatia #europe #balkan #croatia #zagreb #dubrovnik #župadubrovačka #foryoupage #expat ♬ original sound - Car2Cro

"Kao prvo, svi su visoki. Mislio sam da sam ja visok, a sad mi se čini kao da sam u zemlji divova. Druga stvar, svi dobro izgledaju. Jednostavno su prelijepi ljudi. I treće, svi se dobro odijevaju. Osjećam se kao da sam na modnoj reviji svaki put kad idem do dućana", opisao je. 

Njegov je video pregledalo skoro 500 tisuća ljudi. "Probaj prošetati subotom u podne", "Ja sam Mađar, visok 188 centimetara, kada sam bio na odmoru na Braču, vlasnik apartmana je bio viši od mene", "Hrvatska ima najljepše ljude", "Nisu svi visoki", "Dobrodošao u Hrvatsku", "Sigurno si u Dalmaciji, Dalmatinci su visoki", "Hvala na komplimentima", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.