Amerikanac probao pljeskavicu u Srbiji, pogledajte njegovu reakciju: "O, moj Bože"

Foto: Screenshot TikTok

Američki tiktoker Jibri Bell trenutno boravi u Srbiji gdje su ga oduševili hrana, kultura i običaji. Nedavno je posjetio jedan restoran u kojem je prvi put probao pljeskavicu.

"Jako volim balkansku hranu, uvijek je svježa. Kad dođete u Srbiju, ovo je njihova verzija brze hrane. Ovo je pljeskavica - balkanski hamburger, ali puno bolji", rekao je Jibri u videu koji je na TikTiku skupio gotovo pola milijuna pregleda.

"O, moj Bože", rekao je oduševljeno nakon prvog griza.

@jibribell Where can I find the best pljeskavica in the balkans?! Please let me know in thr comments! #serbia #bosnia #croatia #macedonia #balkan #food #travel ♬ Underground: Čoček - Goran Bregovic

"Dobijete lepinju, to vam je kruh. Ja sam stavio malo kupusa, salate, burger umaka, vrhnja i krastavaca. Ovo košta svega dva do tri dolara i zasiti me. Ovo je moj izvor proteina, uz ovo ostajem jak", dodao je Amerikanac. Objasnio je da se i u Srbiji mogu pojesti američki burgeri, ali da je, kako kaže, pljeskavica ipak tradicionalno jelo koje se može naći na svakom koraku. 

@jibribell Wow!!!! I love balkan food!!! Have you guys tried Eastern European Cusine? Whats your favorite balkan dish? #serbia #bosnia #croatia #montengro #macedonia #food #travel ♬ original sound - vojnik_bih 🇧🇦

Inale, Jibri je i glazbenik koji je oženio ženu iz Niša, pišu srpski mediji. Srbiju je posjetio nekoliko puta te je već počeo polako i pričati na srpskom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.