Amerikanka prodala imovinu za život na kruzeru. Izbacili je zbog WhatsApp poruka

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Jenny Phenix (68) iz Floride prodala je svoju imovinu kako bi mogla tri godine putovati svijetom na kruzeru Villa Vie Odyssey. No njen san se raspao kada su joj zabranili ulazak na brod zbog poruka koje je slala preko WhatsAppa, prenosi The Telegraph.

U jednoj WhatsApp grupi Phenix je izrazila nezadovoljstvo zbog četveromjesečne odgode plovidbe, koja je poremetila njen plan da pokupi stvari iz Miamija. Također je izrazila zabrinutost da bi se radovi na brodu mogli nastaviti i nakon polaska, prisiljavajući je na korištenje privremene kabine.

Otkazan joj je ugovor

Nakon ovih poruka dobila je obavijest da joj je ugovor otkazan zbog "ponašanja koje negativno utječe na moral zajednice". Kathy Villalba, glavna operativna direktorica broda, rekla je da su zaprimili desetak pritužbi na njezine stalne pritužbe i negativan stav.

Jenny tvrdi da nikada nije bila bezobrazna te da su to bili privatni razgovori. Prema njenim riječima, frustracija putnika rasla je zbog stalnih odgoda, a mnogi su joj zahvalili na tome što je postavljala važna pitanja u njihovo ime.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.