Ana Rucner uživa u prvim danima rujna, objavila je kratki video u kupaćem

Foto: Instagram

Violončelistica Ana Rucner provela je ovo ljeto radno od čega je većinu vremena provodila u Kini, a na Instagramu je objavljivala fotografije neodoljivih lokacija koje je posjećivala u toj azijskoj zemlji. Sada je svoje pratitelje iznenadila s nekoliko fotografija i  kratkim videom s plaže te se pohvalila kako uživa u prvim danima rujna. 

Obožavatelji su joj pisali da izgleda kao djevojčica

"Hello September", kratko je napisala u opisu objave. Nije odala lokaciju na kojoj se nalazi već je samo napisala "negdje na moru". "Kao curica preslatka", "Djevojčica", "Prelijepe su slike", pisali su joj njezini obožavatelji u komentarima, a pored komplimenata dobila je i puno emojija srca i poljubaca. 

Bila je i na Jamajci

U ožujku ove godine, Ana se pohvalila fotkama s Jamajke, gdje je odmarala s dečkom Markom Duvnjakom. "Bez, majice, bez cipela, bez problema. Tako kažu ovdje, tako ovdje i je! 10 predivnih dana kroz slikice. Ovo ja zovem odmor. Hvala, Jamajka", napisala je violončelistica u opisu.

Podsjetimo, Ana i Marko u vezi su od 2020. godine, a zajedno su snimili i spot za pjesmu Zmaječki, za udrugu Mali zmaj koja pomaže djeci slabijeg imovinskog stanja. Ana se 2014. razvela od Vlade Kalembera, s kojim ima sina, no ostali su u dobrim odnosima. 

Ana Rucner će 15. rujna nastupiti na velikom donatorskom koncertu za dječju onkologiju u Klaićevoj, a osim nje publiku će zabavljati i talijanski pjevač Al Bano. Koncert će se održati u zagrebačkoj Laubi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.