Anđa Marić i Žanamari Lalić odale počast Dini Dvorniku na splitskim Bačvicama



SINOĆ je na splitskim Bačvicama održan koncert u čast preminulog kralja funka, Dine Dvornika. Koncert pod nazivom "Funk on the beach" poklon je Deana Dvornika svom bratu za 46. rođendan. Glazbeni hommage Dinu Dvorniku ipak nije ispunio očekivanja publike, a isto se može pretpostaviti i za inozemne izvođače, piše Slobodna Dalmacija. Iako je zabava trebala početi oko devet sati, publika ni nakon jedanaest nije mogla uživati u nastupu klavijaturista Jeffa Lorbera, gitarista Jeffa Goluba te Žanamari Lalić.

Novinari spomenutog lista ustvrdili su kako se cijeli program jučerašnjeg partyja ne može mjeriti s onim prošlogodišnjim, kojeg je organizirala Danijela Dvornik. Ona je ove godine i javno ogradila od spomenute priredbe. Prema tvrdnjama novinara Slobodne Dalmacije, posjetitelja je na Bačvicama bilo nešto manje od tisuću, dok fotogaf agenciije Cropix tvrdi da se u Splitu zabavljalo oko šest tisuća ljudi.

Ukoliko je posjećenost bila loša, stvar je donekle i u tome što su u obližnjim mjestima nastupili Jole i Marko Perković Thompson, a u Splitu je sinoć koncert održao Tony Cetinski. Loš odaziv Splićana stoga je donekle shvatljiv, no teško se može opravdati. Čini se da se i ovoga puta masa odlučila zabaviti uz neke lakše note. Slavnih je na ovom događaju bilo malo te su se na Bačvicama pojavile tek Anđa Marić i Gianna Apostolski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.