Anđelka Stević Žugić suočila se s najvećim strahom prije 40. godine, nasmijala je sve

Screenshot: Instagram

Glumica Anđelka Stević Žugić prije dva dana proslavila je svoj 40. rođendan. Na svom Instagramu podijelila je što sve želi učiniti povodom rođendana, a između ostalog na listi je bilo i suočavanje s njezinim najvećim strahom. Ona je i ranije govorila o svojoj fobiji od pernatih životinja te je sebi dala zadatak da nahrani golubove te se na taj način suoči sa strahom.

Bila je pod stresom

"Suočavanje sa strahom prije 40. godine - hraniti golubove. Majko mila, što ljudi sve rade", kazala je Anđelka u videu. To je učinila s jaknom preko glave i prilično bojažljivo. "Ajde, jedite... Jao, bježi tamo...", u jednom trenutku priznala je da je "pod stresom". 

Pored suočavanja sa strahom od pernatih životinja, rekla je kako za svoj rođendan planira zakazati svoj prvi mamografski pregled, riješiti estetski problem jednog zuba kojeg se srami još od šestog razreda te je odlučila da želi biti više društveno angažirana.

Podijelila je fotke s rođendana

Anđelka je svojim objavama nasmijala i oduševila sve pratitelje. "Jao, i ja uskoro punim 40., ali nikada ne bih mogla hraniti golubove", "Najbolja si, sretno ti bilo", "Uvijek me nasmiješ", "Nikada ti ne bih dala godina, uživaj", nizali su se komentari. 

Također, glumica je podijelila i fotografije sa svoje rođendanske zabave koja je bila u duhu Halloweena te su svi pozvani došli pod maskama. "Hvala ti životiću. Hvala na ovim ljudima. Hvala na ljubavi", napisala je u opisu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.