Andrea Šušnjara o odabiru nove pjevačice Magazina: Samo se Tončija pita

Foto: Instagram

Andrea Šušnjara provela je 14 godina u Magazinu, a ovog ljeta diljem države ima koncerte nakon kojih napušta grupu. Odabir nove pjevačice Magazina bio je na Tončiju Huljiću.

"Mislim da se samo njega pita"

"Pa ja jesam njima, ovako, sugerirala par svojih favorita. Ali to na kraju sve ostaje na Tončiju Huljiću, mislim, on je alfa i omega benda, tako da, mislim da se samo njega pita", otkrila je Andrea za IN Magazin. 

Iz grupe je otišla, kaže, jer želi promjenu.

"Neću sad sigurno postati reperica ili ne znam šta. Ali sigurno će biti nekih malih promjena i to me jako veseli. Kao glazbenica volim sebe istraživati u nekim drugim žanrovima i pjesmama", rekla je.

Andrea Šušnjara o najboljim iskustvima u Magazinu | IN magazin

Glazbeni vremeplov Andree Šušnjare: pjevačica se prisjetila najdražih trenutaka u Magazinu! 🎥 #INmagazin

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 31. srpnja 2024.

Tonči potvrdio da je našao novu pjevačicu Magazina

Podsjetimo, Tonči je potvrdio da Magazin ima novu pjevačicu, ali nije otkrio njeno ime. Najavio je da obožavatelje čeka "promjena zvuka".

"Ljudi znaju, ja sam proračunat čovjek, ali vođen srcem. Moj proračun radi srce. Vidjet ćete. Ja mislim da ćete biti zadovoljni svi. Jer svaka nova pjevačica mora unijeti novu energiju", rekao je za IN Magazin. Dodao je i da će se vjerojatno ostvariti njegov san o turneji sa svim dosadašnjim pjevačicama Magazina.

''Mislim da ću ipak pristati, ali moram vidjeti kako će se stvari sa svim pjevačicama koje su pjevale u Magazinu razvijati, kakvi su njihovi privatni planovi, ali ne bi bilo loše vratiti se 40 godina unatrag i napraviti nekakve velike koncertne stadione s Magazinom", dodao je Huljić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.