Andrea Šušnjara otkrila zašto odlazi iz Magazina

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Andrea Šušnjara nedavno je potvrdila da napušta Magazin nakon 14 godina. 

"Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin je moja želja za promjenom. Odsad ću sebi biti na prvome mjestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim si život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donijela preko noći", otkrila je za Story.

Nedavno je otkrila da će u Magazinu biti do kraja ljeta, a onda počinje solo karijeru. "S Tončijem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme", izjavila je Andrea te dodala da najesen možemo očekivati novu pjesmu pod njezinim imenom i prezimenom.

Magazin osnovan 1979. godine

Grupa Magazin osnovana je davne 1979. godine i niže hitove sve do danas. Tijekom svih ovih godina izmijenilo se sedam pjevačica - Majda Šoletić, Marija Kuzmić, Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Ivana Kovač i naposljetku Andrea Šušnjara. 

Tonči Huljić je početkom godine izjavio da je budućnost Magazina u njegovim rukama.

"Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje treba li budućnost nakon tako velike prošlosti? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim", rekao je tada.

Također je rekao kako se Magazin usprkos odlasku člana benda "nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija".

"Dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primjerice, znate li neku novu pjesmu s albuma Rolling Stonesa? Vjerojatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pjesama koje vas podsjećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Vjerojatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.