Andrew Barth o golišavoj sceni s Jennifer Lawrence: "Bilo je čudno i neugodno"

Screenshot: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Glumica Jennifer Lawrence (34) i glumac Andrew Barth (22) otvoreno su progovorili o snimanju neobične i izazovne scene u filmu No Hard Feelings iz 2023. godine u kojoj su morali biti potpuno goli.

Lawrence u filmu tumači Maddie, mladu ženu koja odgovara na neobičan oglas. Oglas su postavili imućni roditelji koji traže djevojku za svog sina Percyja, sramežljivog dečka koji nikada nije imao djevojku, kako bi ga pripremili za fakultet. Maddie je uvjerena da ga može bez problema šarmirati. Film prikazuje niz komičnih i intimnih trenutaka između Maddie i Percyja.

"To je bilo čudno iskustvo"

Najviše pažnje privukla je scena u kojoj su Lawrence i Barth morali biti potpuno goli na plaži. U intervjuu za People Lawrence je podijelila svoje iskustvo: "Duboko sam udahnula i onda sam se skinula", rekla je. Barth je dodao: "Nikada nisam dvojio o tome, ali to je bilo čudno i neugodno iskustvo za svakoga."

Unatoč nelagodi zbog golotinje pred kamerama, Barth je istaknuo kako se osjećao vrlo sigurno na setu, a najveći mu je problem bila vremenska prognoza. "Padala je kiša", rekao je. "Pomislio sam: 'Nadam se da neću umrijeti', ali, iskreno, sve je prošlo u redu."

Lawrence je također komentirala ovu scenu za BuzzFeed, naglasivši da nije bilo nikakvih dilema oko snimanja. "Sve je bilo urnebesno smiješno, bez ikakve sumnje, i ta scena je samo učinila film još zabavnijim", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.