Angelina Jolie potvrdila vezu s reperom? Objavila njegovu fotku na Instagramu

Foto: Profimedia/Instagram

Angelina Jolie je na Instagram profilu svog kreativnog kolektiva Atelier Jolie objavila niz fotografija, a na jednoj od njih je i reper Akala, s kojim već neko vrijeme povezuju glumicu. Za vikend reper (40) je bio na događaju koji je organizirala 49-godišnja Jolie.

Glumica je intervjuirala glazbenika Mustafu u izložbenom prostoru Ateliera Jolie u New Yorku, a Akala je bio u publici.

U više navrata su snimljeni zajedno

Jolie i Akala nekoliko puta su viđeni zajedno, a izvori su za People rekli da su samo prijatelji. Međutim, počelo se šuškati da su u vezi nakon što se Akala pridružio Angelini i njenim kćerima Zahari i Shiloh na književnom festivalu Calabash na Jamajci u svibnju prošle godine. Šest mjeseci poslije bili su zajedno u Milanu.

Glasine su se pojačale kada su viđeni kako zajedno izlaze iz hotela u Veneciji u kojem je glumica odsjela tijekom filmskog festivala u kolovozu. In Touch je tada pisao da se viđa s reperom već više od godinu dana.

>> Tko je 40-godišnji Akala, navodni novi dečko Angeline Jolie?

Reper se Jolie pridružio i prije dva dana na premijeri njezinog filma Maria u New Yorku na filmskom festivalu. Izvori tvrde da Akalu i Jolie veže interes za aktivizam.

"Oni dijele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni ciljevi. Tijekom godina surađivali su nekoliko puta i fokusirali su se na globalna pitanja poput ljudskih prava. Angie ga jako hvali", kažu izvori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.