Angelina Jolie tajno dovela novog dečka u hotel? Proveli su dvije noći zajedno

Foto: EPA/Profimedia/Instagram

Slavna glumica Angelina Jolie navodno je već neko vrijeme u vezi s reperom Akalom, a čini se da je njihov odnos nedavno postao ozbiljniji. Prema pisanju The Suna, par je prošli tjedan uživao u londonskom hotelu The Corinthia. "Proveli su srijedu i četvrtak navečer zajedno u hotelu, bez izlazaka", otkrio je izvor za medije.

Žele sačuvati privatnost

Akalin dolazak u hotel bio je diskretan, dva sata nakon što je stigla Jolie. "U petak se neprimjetno izvukao iz hotela koristeći jedno od Angelininih vozila, nekoliko sati prije premijere njezinog novog filma", izjavio je izvor. Jolie je, inače, bila gošća na filmskom festivalu u Londonu, gdje je prikazan njezin film Maria.

Izvor je također naveo da koriste odvojene automobile i ulaze kako bi sačuvali svoju privatnost, no njihova veza je ozbiljna. I Angelina i Akala prisustvovali su festivalu, ali su stigli odvojeno. Nakon premijere navodno su otišli na romantičnu večeru u luksuzni restoran.

Podsjetimo, početkom listopada Jolie je na Instagram profilu svog kreativnog kolektiva Atelier Jolie objavila niz fotografija, a na jednoj od njih je i reper Akala.

U više navrata su snimljeni zajedno

Jolie i Akala nekoliko puta su viđeni zajedno, a izvori su za People rekli da su samo prijatelji. Međutim, počelo se šuškati da su u vezi nakon što se Akala pridružio Angelini i njenim kćerima Zahari i Shiloh na književnom festivalu Calabash na Jamajci u svibnju prošle godine. Šest mjeseci poslije bili su zajedno u Milanu.

Glasine su se pojačale kada su viđeni kako zajedno izlaze iz hotela u Veneciji u kojem je glumica odsjela tijekom filmskog festivala u kolovozu. In Touch je tada pisao da se viđa s reperom već više od godinu dana.

>> Tko je 40-godišnji Akala, navodni novi dečko Angeline Jolie?

Reper se Jolie pridružio i prije dva dana na premijeri njezinog filma Maria u New Yorku na filmskom festivalu. Izvori tvrde da Akalu i Jolie veže interes za aktivizam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.