Anita Barbir postala ovogodišnja Miss Adriatic turizma Hrvatske

ANITA BARBIR, 21-godišnja studentica ekonomije iz Solina, pobjednica je ovogodišnjeg izbora za Miss Adriatic turizma Hrvatske koji se sinoć održao u Bolu na Braču. Ovo joj nije prva lenta - ponijela je titulu najljepše i na izboru "The Best Model" održanom u Dubrovniku.

Osim pobjednice na europsko natjecanje koje će se sredinom rujna održati u talijanskoj Pescari putuju i prva i druga pratilja te Miss fotogeničnosti, Miss elegancije i Miss šarma. Program se odvijao pod voditeljskom palicom Doris Vrečko, a u žiriju su, između ostalih, sjedile i Renata Sopek te Lana Pavić, dok su okupljene zabavljali Sandi i Feminnemke.

Nesvakidašnje natjecanje: Prijavile se tri sestre, premijerka pitanjima rešetala sudionice

Posebnost sinoćnjeg izbora je činjenica da su se na natjecanje prijavile čak tri sestre iz Splita - 22-godišnja Ivana Vuknić i njene pet godina mlađe sestre, blizanke Maja i Marija.

U utorak se s natjecateljicama ovogodišnjeg izbora za Miss Adriatic turizma Hrvatske družila hrvatska premijerka Jadranka Kosor. Kosor se upoznala sa svakom od 14 djevojaka i priupitala ih odakle su, što studiraju ili gdje rade, te im za kraj poželjela sreću u natjecanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.