Anja Šovagović pozirala s Lanom Radeljak ispred crkve na Braču: "U srcu s Enom"

Foto: Instagram

Anja Šovagović Despot na Instagramu je objavila fotografiju s Lanom Radeljak, kćeri poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana i pokojne glumice Ene Begović.

Na Veliku Gospu srele su se u Supetru na Braču. "Jur ni jedna na svit vila lipotom se već ne slavi, jer je hvale sve skupila vila k’a mi sarce travi, ni' će biti, nije bila, njoj takmena k'a se pravi. Na Veliku Gospu u srcu s Enom i vilom njezinom", napisala je glumica u opis objave. 

Pozirale su ispred crkve Navještenja Marijina.

Lana se rijetko pojavljuje u javnosti

Inače, Lana Radeljak se ne pojavljuje često u javnosti. Ove je godine napunila 24 godine, a mnogi ističu i da sliči majci. Studirala je ekonomiju i menadžment u Milanu na Sveučilištu Bocconi.

Na Veliku Gospu je bila godišnjica smrti njezine majke Ene Begović. Poginula je u automobilskoj nesreći na Braču. U automobilu je bila i Lana koja je tada imala nešto više od mjesec dana. S njima su bili i Josip Radeljak, Enina majka Tereza Begović te Josipov sin Leo Radeljak. 

Nakon što se automobil srušio u provaliju sa strmog puta na Braču, Ena Begović gliserom je prevezena u splitsku bolnicu, gdje su liječnici potvrdili smrt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.