ANKETA 10 najljepših muškaraca na svijetu prema zlatnom rezu. Tko vam je najbolji?

Foto: Profimedia/EPA

Istraživanje je pokazalo je da je Aaron Taylor-Johnson službeno najljepši muškarac na svijetu. Julian De Silva, estetski kirurg lica sa sjedištem u Londonu, upotrijebio je metodu računalog mapiranja lica kako bi izračunao tko je najljepši muškarac na svijetu. 

Kako bi došao do rezultata koja su lica najprivlačnija, dr. De Silva koristio je "zlatni rez" - matematičku jednadžbu koju su osmislili Grci u pokušaju mjerenja ljepote, a koja se još naziva i "božanski omjer". 

"Aaron je očiti pobjednik"

Njegova analiza otkrila je da je Taylor-Johnson na vrhu liste, s impresivnim rezultatom od 93.04%. Pogledajte cijelu listu deset najzgodnijih muškaraca svijeta prema zlatnom rezu:

  1. Aaron Taylor-Johnson - 93.04%
  2. Lucien Laviscount - 92.41%
  3. Paul Mescal - 92.38%
  4. Robert Pattinson - 92.15%
  5. Jack Lowden - 90.33%
  6. George Clooney - 89.9%
  7. Nicholas Hoult - 89.84%
  8. Charles Melton - 88.46%
  9. Idris Elba - 87.94%
  10. Shah Rukh Khan - 86.76%

De Silva za Taylora-Johnsona kaže da je bio očiti pobjednik. "Njegov rezultat od 93.04% bi ga mogao lagano učiniti najzgodnijim James Bondom u povijesti, ako dobije ulogu kako je očekivano. On je daleko ispred svih glumaca koji su utjelovili Jamesa Bonda", rekao je liječnik o glumcu za kojeg se šuška da će biti novi James Bond.

Koji je vama od deset najljepših muškaraca prema zlatnom rezu najbolji? Svakoga od njih možete ocijeniti s ocjenama od 1 do 5. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.